THE ART KITCHEN

THE ART KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 445 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Art Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2022 om 23:14 Niet te bereiken op zowel mobiele als vaste nummer. Eten van dramatische kwaliteit. Zeker niet voor herhaling vatbaar.
12 jun 2022 om 20:23 Zeer slecht. Na de zoveelste keer veel te lang hebben gewacht kun je ze niet eens te pakken krijgen omdat telefoon kapot is.. wilde ze weer een kans geven maar helaas weer zwaar teleurgesteld. Uiteindelijk eten niet meer aangenomen
30 mei 2022 om 13:01 was later dan gevraagd. werd wel netjes gemeld
29 mei 2022 om 8:57 Bezorgtijd was 1 uur en 45 minuten. Dat is veel te lang. Week ervoor zelfs 2 uur!!
26 mei 2022 om 20:55 Duurde ander half uur voor de kapsalon. Ook niet zo lekker.
24 mei 2022 om 21:49 Lekkere snoothie en de kapsalon was ook erg lekker voor herhaling vatbaar
8 mei 2022 om 20:19 Het eten was heerlijk!!!!
15 apr 2022 om 20:12 Was eerst op verkeerde adres ,belde Ik sta voor de deur. Wat niet zo was. Eten was niet echt warm meer ,patat was slap en niet echt gebakken.
8 apr 2022 om 21:35 Bizar. Diner pizza besteld. Pizza met gehakt geleverd. Vaak goed. Maar ook vaak slecht. Nu klaar mee.
7 mrt 2022 om 8:30 Ik had een opmerking geplaatst over mijn deurbel. Helaas niet gelezen door de bezorger. Qua eten miste ik bijv. de rijst. En een paar kippenvleugels waren niet gaar van binnen. De rest was net aan. Eerste en meteen de laatste keer dat ik hier bestel.
5 mrt 2022 om 22:41 Snelle bezorging, lekker warm en heerlijke smaak.
3 mrt 2022 om 22:44 Bestel niet vaak, maar de keren dat ik hier bestel: top!! Lekker eten, grote porties en verzot op hun rijst! Snelle bezorging en super vriendelijke mensen